Fjärran Höjderbadet och fastighetsägaren Gavlefastigheter stänger nu lek- och badlandskapen för barn och vuxna under tre veckor, 4 november – 22 november. Vi stänger badlandskapen på grund av att arbetet ska kunna utföras tryggt och säkert. Undervisningsbassängen, 25-metersbassängen, gym och relax är öppna som vanligt.

Det är inga övriga förändringar i öppettider.

– Vi beklagar om stängningen orsakar olägenhet på något sätt, säger Johanna Thorsell, enhetschef Bad på Gävle kommun. 

För mer information:

Johanna Thorsell, enhetschef Bad, 026- 17 94 64

Gavlefastigheters kundservice – vid byggtekniska frågor,  026- 17 82 60

Jag hittar inte det jag letar efter på hemsidan

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.

Jag har allmänna synpunkter på verksamheten

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.

Tyck till

Jag hittar inte det jag letar efter på hemsidan

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.

Jag har allmänna synpunkter på verksamheten

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.

Fler nyheter