Hoppa från hopptornet eller testa våra flytleksaker i 25 metersbassängen! Välkomna att uppleva sportlovet hos oss!

Besök gärna Valbobadet under sportlovet!https://www.gavle.se/service-och-information/kultur-och-fritid/natur-och-friluftsliv/bad/badplatser-och-badanlaggningar/valbobadet/

Valbobadets öppettider under sportlovet:

Måndag 10-19

Tisdag 11-20

Onsdag 10 – 19

Torsdag 06:30 – 16:00

Fredag 11-20

Jag hittar inte det jag letar efter på hemsidan

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.

Jag har allmänna synpunkter på verksamheten

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.

Tyck till

Jag hittar inte det jag letar efter på hemsidan

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.

Jag har allmänna synpunkter på verksamheten

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.

Fler nyheter