Fjärran Höjderbadet kommer att stänga familjebadet (oaserna)perioden 11 maj – 19 juni 2020. 25 metersbassängen och undervisningsbassängen inomhus berörs inte.

Ett badhus har en tuff miljö och slits. Bassängerna ska underhållas och fogas om samt att en del av innertaket ska bytas ut.

-Det är ett underhåll som kanske inte syns för våra besökare men är viktigt för att vi ska ha ett tryggt och säkert badhus med lång livslängd. Vi är glada för att kunna öppna utomhusbadet en månad tidigare i dessa coronatider som gör att besökare kan motionerna utomhus.

Inomhusbassängerna planerar öppnas till midsommarhelgen.

Fjärran Höjderbadet öppnar samtidigt utomhusbassängerna lördag 9 maj och har öppet till och med 6 september 2020.
Sommarbadkorten börjar att säljas den 1 maj.

För frågor:

Johanna Thorsell, enhetschef Bad Gävle kommun. 026-179464

Jag hittar inte det jag letar efter på hemsidan

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.

Jag har allmänna synpunkter på verksamheten

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.

Tyck till

Jag hittar inte det jag letar efter på hemsidan

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.

Jag har allmänna synpunkter på verksamheten

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.

Fler nyheter