Våra omklädningsrum

Gym: Herr- och damomklädningsrum med upphängningskrokar, tre duschar och en toalett.

Gym

Omklädningsrum 1 & 2: Herr- och damomklädningsrum med upphängningskrokar, tre duschar och en toalett. Främst avsett för simskolor samt vattengympa kvällstid.

Omkläd-1-och-2

Omklädningsrum 3: Könsneutralt omklädningsrum med tillgänglighetsutrustning som duschsäng, duschstolar, lift, två duschar och en toalett. Förvaringsskåp. För att låna detta omklädningsrum kvitterar man ut en lånenyckel i receptionen.

omkläd-3_könsneutrala

omkläd-3_könsneutrala2

omkläd-3_könsneutrala4

omkläd-3_könsneutrala3

Omklädningsrum 4 & 5: Herr- och damomklädningsrum med skåp som låses med hänglås. Två toaletter på damsidan, en på herrsidan samt en urinoar, flera duschar och en bastu. På vardera omklädningsrum finns ett flexrum som öppnas vid behov. Dessa är våra stora omklädningsrum och främst avsedda för allmänheten.

omkläd-4-och-5

omkläd-4-och-5_2

Omklädningsrum 6 & 7: Herr- och damomklädningsrum med skåp som låses med hänglås. Två toaletter på vardera sida, samt tre duschar och en bastu. På vardera omklädningsrum finns ett flexrum som öppnas vid behov. Dessa omklädningsrum är främst avsedda för skolor och simföreningar.

omkläd-4-och-5_3

Relaxomklädningsrum: Herr- och damomklädningsrum med skåp som låses med hänglås och som ingår i relaxavgiften. Tre duschar, två toaletter, värmerum samt torr- och fuktig bastu.

relaxomklädning

relaxomkläd_2

Solhyllans omklädningsrum: Två könsneutrala omklädningsrum med skåp som låses med hänglås. En toalett och en dusch. På dörren finns en skylt med ”upptaget/ledigt” som man själv styr då det finns 6 skåp. Dessa omklädningsrum är främst avsedda för de som vill byta om avsides eller i en lugn miljö. Be om en nyckel i till dessa omklädningsrum i receptionen.

solhyllans-omklädn

solhyllans-omklädn_2

 


  Skriv ut/Tipsa andra om den här sidan  

  • Facebook
  • del.icio.us
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!