Tider och dagar för vattengympa:

Måndag kl.12:00-12.45 (vattenträning/stationsträning) (uppehåll vecka 44). 
Tisdagar och torsdagar kl. 06.45-7.30. 
Onsdagar och fredagar kl. 12.00-12.45 (uppehåll vecka 44). 

Det går inte att boka tid, först till kvarn gäller. Vi tar emot max 20 personer per tillfälle.

Övrig vattengympa sker i regi av Sporthuset, Hjärt- och lungföreningen, Valbo gymnastikförening. Kontakta respektive förening för mer information. 

Vid sjukdom kan pass tyvärr behöva ställas in. När det inträffar informerar vi om detta på hemsidan.  

Jag hittar inte det jag letar efter på hemsidan

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.

Jag har allmänna synpunkter på verksamheten

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.

Tyck till

Jag hittar inte det jag letar efter på hemsidan

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.

Jag har allmänna synpunkter på verksamheten

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.

Fler nyheter