Gymmet är öppet (öppettiderna gäller from vecka 3):
Måndag 06.30 – 21.30*
Tisdag 06.30 – 21.30*
Onsdag 06.30 – 21.30*
Torsdag 06.30 – 22.30*
Fredag 06.30 – 21.30*
Lördag 08.00* – 18.30*
Söndag 08.00* – 18.30*

Hos oss kan du träna i vårt gym, få en genomgång av gymmet samt möjlighet att boka en träningsinstruktion. Ditt gymkort börjar gälla vid köpdatum. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag, ePassi, Benify, Benifits, Wellnet och ActiWay! Ditt friskvårdsbidrag är personligt så kortet du köper kan ej användas av annan person. Kom och träna hos oss på Fjärran Höjder!

Jag hittar inte det jag letar efter på hemsidan

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.

Jag har allmänna synpunkter på verksamheten

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.

Tyck till

Jag hittar inte det jag letar efter på hemsidan

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.

Jag har allmänna synpunkter på verksamheten

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.

Fler nyheter