Under vintersäsongen, på torsdagskvällar, släcker vi ned anläggningen och tänder ljus. Då kan du som är vuxen (från 18 år) simma och bada till behaglig musik i hela badlandskapet. Passa på att njut och ha en egen avslappnande stund på relaxavdelningen eller simma i 25 – metersbassängen.

Vi har kandelabersim på torsdagar 19:00- 21:30. Kandelabersimmet pågår under hösten och våren med uppehåll under sommaren .Välkommen till oss för en avslappnande stund!

Jag hittar inte det jag letar efter på hemsidan

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.

 

Jag har allmänna synpunkter på verksamheten

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.
Tyck till

Jag hittar inte det jag letar efter på hemsidan

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.

 

Jag har allmänna synpunkter på verksamheten

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.
Fler nyheter