Med anledning av ökad smittspridning av Covid-19 i Gävleborg län hålls badanläggningarna Fjärran Höjder och Valbobadet stängda för allmänheten. Beslutet gäller till och med den 13 december 2020, men kan komma att förlängas.

Besökare med månads- eller årskort (autogiro) kommer att få sina kort frysta under stängningen och aktiveras så snart som badet har möjlighet att öppna upp för allmänheten igen. 

Baden håller öppet och är bokningsbar för simundervisning för skolelever, simskolor och föreningsverksamhet. Detta är en temporär åtgärd i samband med de skärpta allmänna råd som införs i Gävleborg län för att minska smittspridningen av Covid-19.  Håll i och håll ut – Tillsammans hjälps vi åt!

Jag hittar inte det jag letar efter på hemsidan

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.

 

Jag har allmänna synpunkter på verksamheten

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.
Tyck till

Jag hittar inte det jag letar efter på hemsidan

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.

 

Jag har allmänna synpunkter på verksamheten

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.
Fler nyheter