Med anledning av smittspridningen av Covid-19 i Gävleborg län hålls Fjärran Höjder stängt för allmänheten.

Besökare med månads- eller årskort (autogiro) kommer att få sina kort frysta under stängningen och aktiveras så snart som badet har möjlighet att öppna upp för allmänheten igen.

Fjärran Höjderbadet är öppet och bokningsbart för barn- och ungdomsföreningsverksamhet (födda 2002 eller senare), yrkesmässig idrott, skolverksamhet samt för aktörer med medicinsk-/rehabiliteringsverksamhet förutsatt att Folkhälsomyndighetens allmänna råd kan efterföljas. Terapibassängen är även bokningsbar för besökare med läkarintyg.

 

Detta är temporära åtgärder för att minska smittspridningen av Covid-19.

Håll i och håll ut – Tillsammans hjälps vi åt!

Jag hittar inte det jag letar efter på hemsidan

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.

 

Jag har allmänna synpunkter på verksamheten

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.
Tyck till

Jag hittar inte det jag letar efter på hemsidan

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.

 

Jag har allmänna synpunkter på verksamheten

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.
Fler nyheter