Från och med den 17/1 2022 återgår verksamheten till ordinarie öppettider men med fortsatta restriktioner vad gäller antal personer per kvadratmeteryta.
Den totala kvadratmeterytan för badhusdelen kan idag med rådande regler ta emot 166 personer. På vardagar mellan 08.00-16.00 innebär det att vi kommer halvera antalet besökare för allmänheten så att vi både kan ha simskola och skolsim och samtidigt hålla badet öppet.

Det innebär att du som besökare får tillgång till omklädningsrum 6 och 7 vardagar mellan 06.30-16.00, därefter är omklädningsrum 4 och 5 öppen för allmänheten. Anledningen till det är att allmänheten får de mindre omklädningsrummen för att skolorna kommer i större grupper och behöver därför en större yta att byta om i.

Gymmet kommer fortsätta ha max 5 personer med drop-in, gymmet och omklädningsrummen kommer från och med 17/1 2022 att stänga kl. 20.00.

Aufguss, gyminstruktioner och babysim kommer pausas tillsvidare. Bastur och bubbelpooler kommer att vara avstängda tillsvidare, utom Relaxen då det är en begränsad yta där vi kan hantera flödet bättre än i våra allmänna utrymmen men vi har ett max antal på 20 personer.

Vi ber er alla att ta hänsyn till rådande restriktioner, vilket innebär att du som individ har till ansvar för att hålla avstånd, undvika att vara fler än beräknat i omklädningsrummen detta för att vi ska kunna ha öppet. Badets omklädningsrum är små och kan ni duscha hemma innan och efter besöket så gör gärna det.

Planera ditt besök, på vardagar är det färre som simmar mellan 10.00-14.00. Från 17.00-19.30 kommer allmänheten och föreningar dela bassängytor i 25-metersbassängen och vi beräknar antal gäster som får vistas i utrymmet från vägg till vägg, vilket innebär att det kan vara flera simmare i bassängen samtidigt.

Känner du dig sjuk är du välkommen en annan dag. Du som är i riskgrupp, rekommenderar vi att avvakta med besök till det att smittspridningen minskat.

Du som är kortkund har till ansvar att kontakta oss om du vill frysa ditt kort och det kan du göra fram till 31/1 utan kostnad. Skulle restriktionerna förlängas får du som kund höra av dig.

Barn som utövar någon form av sim- eller träningsverksamhet där föräldrar inte behöver vara med ber vi vänligt men bestämt att undvika onödiga besök. Max en vuxen per barn för dessa tillfällen.

Har du frågor eller funderingar kan du maila till fjarranhojderbadet@gavle.se eller ring 026-179729

Enhetschef Johanna Thorsell, johanna.thorsell@gavle.se, 026-179464

Jag hittar inte det jag letar efter på hemsidan

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.

Tillfälligt ur funktion. Felsökning pågår.
Rapportera brister i digital tillgänglighet
Tillfälligt ur funktion. Felsökning pågår.

Jag har allmänna synpunkter på verksamheten

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.
Tillfälligt ur funktion. Felsökning pågår.
Tyck till

Jag hittar inte det jag letar efter på hemsidan

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.

Tillfälligt ur funktion. Felsökning pågår.
Rapportera brister i digital tillgänglighet
Tillfälligt ur funktion. Felsökning pågår.

Jag har allmänna synpunkter på verksamheten

Tack för att du vill skicka in feedback eller synpunkter till oss. Notera att vi inte har möjlighet att svara dig när du lämnar synpunkter om Fjarranhojder.se. Vi ber dig att inte skicka in några personuppgifter.
Tillfälligt ur funktion. Felsökning pågår.
Fler nyheter