Kandelabersim

På torsdagskvällar kl 19.00 släcker vi ned i anläggningen. Då kan du som är vuxen (från 18 år) simma och bada till behaglig musik i hela badlandskapet. Passa på att ha en egen avslappnande stund på relaxavdelningen eller simma i 25 – metersbassängen.

Kandelabersimmet börjar 31/8 2023. Sista tillfället är 2/5  innan sommaruppehåll.

 

Vedeldad bastu

Bastun ligger utomhus,  utgången till bastun finner du i simhallen. Bastun är öppen på torsdagar kl. 19.00 med start v. 44. Sista tillfället är 4/4 innan sommaruppehåll.

 

Aufguss

Vi börjar med aufguss onsdag v. 44. Sista tillfället är 5/4 , 2024 innan sommaruppehåll. Sittningar äger rum varje helgfri onsdag och fredag.

Under en aufguss-sittning häller bastuvärden en blandning av vatten och eteriska oljor på de varma stenarna i aggregatet. Med hjälp av en handduk viftar bastuvärden runt ångorna och värmen sprider sig på ett mjukt sätt med sagolika dofteffekter, allt från uppiggande till lugnande.

En sittning tar 7-15 minuter. Under sittningen har du badkläder på dig och vi ber dig att ta med en handduk att sitta på.

Aufguss är mycket populärt hos oss. Vi tillåter max 15 personer per sittning. Du får delta på en sittning/kväll om det är många som vill delta. Du hämtar din biljett i receptionen och lämnar till bastuvärden vid ankomst.

Tider

17:30

18:15

19:00

Tyck till
Fler nyheter