Vad är öppet?

Alla bassänger och relaxavdelningen är öppen. 50 – metersbassängen är öppen tom sista september. Information om öppettider hittar du på förstasidan https://www.fjarranhojderbadet.se/infor-besoket/kontakt-och-oppettider/

Måste jag boka tid för att besöka er?

På Fjärran Höjderbadet gäller drop-in och du betalar biljetten på plats. Därför kan du inte boka tider för besök utan först till kvarn i mån av plats gäller.

Finns omklädningsrum, dusch och skåp på utebadet?

Omklädningsbås finns för dom som vill byta om och uppvärmda duschar och tvål finns för dusch utomhus. 24 större skåp finns för förvaring av väskor och dylikt. Till dessa behövs ett hänglås. Värdeskåp för mindre föremål som nycklar, telefon och plånbok finns. Till dessa behövs en 10-krona som återfås när skåpet öppnas så kom ihåg att ta med det.

Vad händer om det börjar regna eller åska?

Vid regn kan vi erbjuda skydd i simhallen för max 69 personer. Vid åska kommer vi tyvärr, av säkerhetsskäl, behöva tömma både utomhusbad och 25-metersbassängen. Du kan vistas på land i simhallen för att ta skydd. Anledningen att vi måste tömma även simhallen är att reningssystemen till ute- och inomhusbassängerna inte är isolerade mellan varandra.

Är relaxen öppen?

Relaxen öppnade 1/9. Kandelabersimmet börjar 7/9. Då förlängs öppettiderna på torsdagar.

När börjar mitt kort gälla?

Alla våra kort pausades automatiskt 1:a december 2020. Om man har ett giltigt men pausat bad- eller gymkort och vill återaktivera det så börjar tiden räknas från och med det datum man kommer och aktiverar det. Man kan välja att avvakta med att återaktivera sitt kort men 1:a oktober kommer alla kort återaktiveras.

Vad gäller i simhallen?

Simhallen är avsedd för motionssim, simträning och simskola. Under simtävlingar kommer 25:metersbassängen bokas och är då inte tillgänglig för motionssim.  

Vad gäller för gymmet?

Gymmet har precis som resten av badet drop-in. För att träna själv på gymmet behöver du ha fyllt 15 år.

Tyck till
Fler nyheter